Соцмережі шоковані. Активісти перетворили парк біля Ради в звалище сміття


Опубликованно 14.12.2017 01:55

Соцмережі шоковані. Активісти перетворили парк біля Ради в звалище сміття

У соцмережах активно обурюються тому, що так звані жителі наметового містечка під Радою Маріїнський парк перетворили на звалище сміття.

Жителі Києва обурені, що активісти наметового містечка біля Верховної Ради смітять в Маріїнському парку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер, політичний експерт Володимир Макарівський, виклавши відповідні фото.

Звалища сміття у Маріїнському парку

"Знаєте, це вже не просто засмучує – це бісить! Я щиро не розумію, чому я, як і інші кияни, не можемо пройти через один з найулюбленіших парків столиці без страху й огиди. Так, мова про Маріїнському парку. Я не підтримую людей, які розбили наметове містечко під верховною Радою, не поділяю їх позиції, але це політика, тут можна сперечатися. А ось про перетворення колись доглянутого центрального парку Києва, вибачте, відхоже місце і смітник сперечатися сенсу не бачу. Це просто огидно – і крапка", – написав блогер.

Макарівський зазначив, що мешканці наметового містечка залишають не тільки мусмор в парку, але і величезна кількість пляшок з-під алкогольних напоїв.

"Дивіться самі, на що це схоже: сміття на лавках, де раніше спокійно відпочивали пенсіонери, на газонах, де грали діти, він перегороджує доріжки, відходами життєдіяльності "наметників" завалені навіть пам'ятники! Чи варто дивуватися, що більша частина сміття – пляшки від спиртного? Враховуючи агресивну і неадекватну поведінку мешканців наметів (про що неодноразово писали у ЗМІ), думаю, що не варто", – написав Макарівський.

Пост Володимира Макарівського

Нагадаємо, під будівлею Ради проходить акція протесту, яка розпочалася 17 жовтня.



Категория: Киев