У Києві закрили приватний автовокзал


Опубликованно 24.01.2018 03:56

У Києві закрили приватний автовокзал

Зараз виїзд з автостанції перекритий захисною стрічкою, вхід на територію заборонений. За словами охоронця, автовокзал закритий вже два місяці, всі працівники звільнилися. Коли його знову відкриють — невідомо.

У Києві закрили приватний автовокзал на Теремках (Кільцева дорога, 1-л), який було відкрито рік тому, 8 грудня, передає "Сьогодні".

На презентації Apple показали київський ж/д вокзал

За задумом влади, з появою нового терміналу, будівництво якого обійшлося інвестору в 60 млн грн, столиця на 30-40% повинна була розвантажиться від транспорту.

Як передає видання, зараз виїзд з автостанції перекритий захисною стрічкою, вхід на територію заборонений. За словами охоронця, автовокзал закритий вже два місяці, всі працівники звільнилися. Коли його знову відкриють — невідомо.

"Перевезення пасажирів з нового автовокзалу "Теремки" проводилися тільки частково. На повну потужність він не заробив. Зараз йде процес переукладання договорів з перевізниками, а це дуже тривала процедура, — пояснив директор автостанції Олександр Колосовський.

"Проблема в тому, що при відкритті вокзалу влади обіцяли закрити старі автовокзали в місті. Після чого всі перевізники перейшли б на "Теремки". Але цього не сталося. Будівля тимчасово закрито. Його активний розвиток можливо в наступному році". Пасажирів обіцяють безкоштовно возити до автовокзалу від станції метро "Теремки", — запевнив він.

У Києві закрили приватний автовокзал

У Києві закрили приватний автовокзал

Видання нагадує, що автовокзал повинен був обслуговувати 450 рейсів в день, а в перспективі — 800. На першому поверсі будівлі було обладнано шість кас, встановлені інформаційний табло, камера зберігання, медпункт. На другому поверсі — кімната матері і дитини, кімнати відпочинку для водіїв. Для пасажирів — невеликий зал очікування і хостел.



Категория: Киев