Суд заарештував співробітника МВС, який влаштував смертельне ДТП у Києві


Опубликованно 07.02.2018 05:59

Суд заарештував співробітника МВС, який влаштував смертельне ДТП у Києві

Суд задовольнив клопотання звинувачення і взяв під варту працівника сервісного центру МВС терміном на 60 діб без альтернативи внесення застави, повідомили в столичній прокуратурі.

Шевченківський районний суд міста Києва заарештував на два місяці співробітники сервісного центру МВС Володимира Знайду, який скоїв смертельне ДТП у Києві. Про це повідомила керівник прес-служби столичної прокуратури Надія Максимець.

Смертельне ДТП у Києві за участю високопоставленого чиновника МВС

Вона зазначила, що суд задовольнив клопотання звинувачення і взяв під варту Знайду терміном на 60 діб без альтернативи внесення застави, передає УНІАН.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Стеценка у понеділок ввечері, 13 листопада, сталося зіткнення автомобілів Mitsubishi, Mazda, в результаті якого загинув чоловік. За попередніми даними, водій Mazda не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся "лоб в лоб" з Mitsubishi. Від удару Mitsubishi розвернуло і відкинуло на автомобіль Nissan, що рухався в крайньому правому ряду.

Читайте також — Резонансні ДТП в Україні: мажори, прості смертні і самосуд над ними

У Mitsubishi знаходилися два 62-річних чоловіків. Один з них загинув, а другого забрали в лікарню. Як пізніше з'ясувалося, за кермом позашляховика Mazda знаходився співробітник сервісного центру №8043 в Києві (раніше МРЕВ №3) Володимир Найда. За даними очевидців, чиновник МВС перебував у стані алкогольного сп'яніння.



Категория: Киев