Велика проблема Трамп не можу виправити


Опубликованно 10.02.2018 12:12

Велика проблема Трамп не можу виправити

Вчорашнє велика держава мовлення Союзу, безумовно, є спроба ребрендингу Дональд Трамп.

Історично поганий опитування показує, що американці значною мірою сформували свою думку про 45-м Президентом Сполучених Штатів. Його рейтинги схвалення до адреси в середу були на історично низьких рівнях для президента, це на початку свого терміну. Приблизно третина голосів люблю його люто і побачити його як анти-ПК воїн бульдозерами марно Вашингтон інститутів, які не змогли допомогти звичайні громадяни. Решта при своїй думці щодо спірних брендом містера Трампа політики та щотижневих скандалів підживлюються тиради самозакоханий Твіттері.

Опитування Квиннипэкского університету з грудня попросив виборців", - що перше слово, яке приходить на думку, коли ви думаєте про президента Трамп?" Найпоширеніший відповідь була "ідіот", а потім "брехун" і "некомпетентним".

Слово хмара - це перше слово, яке приходить на думку, коли ви думаєте про президента Трампа? https://t.co/eojiiD9Fme pic.twitter.com/tcmq0jm7hk— Опитування Квиннипэкского (@QuinnipiacPoll) 12 Грудня 2017 Року,

Так що це справедливо сказати, що у Президента є проблема зображення з більш широким електоратом.

Союзної держави була явна можливість для Пана Трампа, щоб змінити ці негативні уявлення, і його спічрайтери вирішили не тиснути на його хвастощі і привернути увагу до героїв в залі.

Там був поліцейський, який взяв дитину з споживачів опіоїдних мама, піхотинець, який втратив зір і обидві ноги, підірвавшись на бомбі під час бойових дій в Іраку, і 12-річний хлопчик, який зробив його своєю місії, щоб помістити прапори на могилах полеглих воїнів. Зворушливий казки жертву, що глядачі не могли не бути порушені.

Перша леді Меланія Трамп з офіцером поліції Альбукерке готель Райан і його дружина Ребекка, хто взяв дитину з опіоїдний наркоман. Фото: AP фото/Джей Скотт Епплвайту

Містер Трамп, дивлячись на телесуфлер вчора і загорнула його 80-хвилинний виступ із закликом до єдності політиків з обох боків проходу.

"Сьогодні я закликаю всіх нас, щоб відкласти в сторону наші розбіжності, щоб шукати точки дотику, і, щоб викликати єдності ми повинні доставити людей, на яких ми були обрані", - сказав він.

У той час як республіканці піднеслися духом, демократи вважали, що заяву було трохи багатих, оскільки він був доставлений чоловік, який робить щоденну звичку бити політиків ліворуч "обструкціоністи" і "лузерів".

Президенти Дональд Трамп в кінці своєї держави адреси Союзу, який прагнув об'єднати республіканців і демократів. Фото: AP фото/Сьюзен Уолш

Незважаючи на ці труднощі, містер Трамп хороша історія, щоб розповісти про одну з ключових областей політики: економіка. Він провів велику частину свого виступу говорив на "новий американський момент" зниження податків і ділової довіри.

"Фондовий ринок вже розбив один рекорд за іншим, набравши 8 трлн дол ... і як я і обіцяв американському народу з цієї трибуни 11 місяців тому, ми прийняли найбільше зниження податків і реформи в історії Америки", - сказав він.

Хоча стверджують, що Трамп податкові реформи були найбільшими в історії не відповідає дійсності, порізи все одно сподіваний постріл у руку для економіки, і підвищення довіри бізнесу.

Республіканці обіймати Дональда Трампа після його плідну мови. Фото: чіп Сомодевиллэ/Getty зображення/ГВП

Але тут ми стикаємося з великою проблемою, що Пан Трамп, схоже, не в змозі виправити сам.

Він має хорошу історію, щоб продати на економіку, але йому не вдалося переконати американців, що він заслуговує цієї похвали. Половина респондентів АБВ-"Вашингтон пост" опитування сказав пан Обама заслуговує похвали за це.

Виборці хотіли б нічого більше, ніж бачити політиків лівого і право працювати разом на цей раз, але хіба хтось щиро вважають, що радісно розбіжності головнокомандувачем є подолання цього розриву?

Він людина, який провів свій перший рік в офісі кидали бомби і смакуючи в русі лівою помішані з його кувалдою риторика про "с***діра" країн і звинувачувати "в обидві сторони" насильство в знак протесту Шарлоттсвілль. Це не мова людини, який дуже хоче в совок Вашингтон масові групові обнімашки.

Конгресмен Ненсі Пелосі був серед демократів переконали слова пана Трампа. Фото: чіп Сомодевиллэ/Getty зображення/ГВП

Як Нью-Йорк Таймс зазначив, що після цього самого Союзної держави: "завдання для містера Трампа полягає в тому, що навіть коли він продає економіки з азартом нерухомості забудовника, він не зміг продати себе".

Газета "Вашингтон пост" стверджував, що його зміну в тоні "підкреслює, чому козир-свій злий ворог".

Незважаючи на це, примирливо містера Трампа — і багато в чому президентську мова, швидше за все, щоб дати йому врізатися в опитуваннях громадської думки. Опитування CNN показав 48% респондентів були "дуже позитивну реакцію на адресу.

Але варто зазначити, що ми були тут раніше. У своєму першому виступі перед Конгресом в минулому році, пан Трамп сказав у Вашингтоні, що "час для банальної бійки вже позаду". Через кілька днів він звинуватив свого попередника Барака Обами підслуховування вежі Трампа в ході виборів — без жодних доказів.

Проте в середу за 80 хвилин спокійного, вдумливого Дональд Трамп дає уявлення про те, яким президентом США міг би, якщо він просто показав якусь дисципліну.

"Трампа рейтинг схвалення може легко бути 10 пунктів вище прямо зараз, якщо б він просто вів себе так, як він робив минулої ночі, навіть при здійсненні однаковою порядку денного" пост написав.

Тест на козир буде, як довго це триватиме, поки він знову не за сценарієм і скасовує добру волю, відправити образливий твіт.

Він був явно замовчує про соціальні медіа протягом 24 годин, які слідують Союзної держави. Тому ми повинні звикати до Президента козир, який ретельно підбирає слова, дотримується сценарію і показує смирення? Занадто пізно. Америка точно знає, що це не той чоловік, якого вони обрали.



Категория: Бизнес