'Більшість моїх соціальних медіа-Контенту, пов'язані з благодійністю


Опубликованно 20.02.2018 01:05

'Більшість моїх соціальних медіа-Контенту, пов'язані з благодійністю

Стефані Katelnikoff був відпущений в листопаді на Ср рейок, який звинуватив жінку в порушення кодексу етики і політики Інтернет та електронної пошти, ПГС, Новини.

За даними телекомпанії, свідчить пакет, представлений компанією в рамках внутрішнього розслідування у MS Katelnikoff поведінки включені фотографії, розміщеній на її персональному Facebook і Instagram рахунків, показуючи її розкриття, оголені і непристойні пози — у тому числі деякі по залізничних коліях.

"Слідчий зателефонував мій соціальний медіа контент "графічний об'єкт", я досі не впевнений, яке визначення цього слова він мав на увазі", сказала вона Новини прикордонного співробітництва. "Більшість моїх соціальних медіа-Контенту, пов'язані з благодійністю, дуже малий відсоток це моделювання фотографії або інші особисті речі."

У деяких соціальних Повідомлень засобів масової інформації критикувала Ср залізничних та її керівництва, а в інших вона говорила про свою гордості за свою роботу, повідомляє CBC.

Публікацію на Стеф Кет (@missdemeanour.старпома) на 15 червня 2017 року в 6:33pm ФДТ

Публікацію на Стеф Кет (@missdemeanour.старпома) на 14 травня 2017 о 9:06 ФДТ

Публікацію на Стеф Кет (@missdemeanour.старпома) на 29 грудня 2016 р. о 2:22 годин ПСТ

Публікацію на Стеф Кет (@missdemeanour.старпома) на 11 вересня, 2017 о 9:48pm ФДТ

Публікацію на Стеф Кет (@missdemeanour.старпома) на 12 вересня, 2017 о 5:42pm ФДТ

Мс Katelnikoff був спочатку звільнений у 2014 році після 15-автомобіль сходить з рейок, але був відновлений після того, як арбітр знайшли пошкоджену частину треку була винна і одна з причин вона була звільнена тому, що вона подала скаргу на сексуальне домагання проти товариша по службі.

Після перемоги її випадку незаконного звільнення в 2016 році, сказала вона тоді, що вона "повернеться з гігантською мішенню на спині". Вона розповіла телекомпанія останньої стрільби, здавалося, почасти через фото-і почасти негативні коментарі по відношенню до неї роботодавцем.

"Я думаю, що це було 50-50 розкол між двома," мс Katelnikoff сказав. “Коли мене звільнили, вони покрили всі разом і говорив, що я був звільнений за мій неналежний Вміст в соціальних мережах. Тому я не впевнений, що моє утримання вони вважаються доречними і недоречними."

Але вона сказала, що шкодує про деяких постів з критикою компанії, і фотографії, зроблені на залізничних коліях. "Це небезпечно, і я не рекомендую нікому це", - сказала вона.

У середу, мс Katelnikoff на критику у соціальних мережах. “З-за грошей? Намагається отримати виплату? Чорт, немає", - написала вона на Facebook.

Вона сказала, що якщо НП на залізниці хотіла, щоб її впустити Арбітражного впустити скаргами на порушення прав людини, списати зарплату та інші суми, які ви повинні мене, припини говорити зі ЗМІ і ніколи не повертатися знову", він може "купити 1000 велосипеди, щоб пожертвувати місцевої дітвори, які не мають одного" або "пожертвувати $50 000 до моє улюблене тварина порятунку".

"Чорт візьми, ви навіть отримаєте податкову квитанцію", - написала вона. “Я підпишу повне звільнення від усіх претензій. Як це звучить?"

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес