Представлений новий Opel Combo – Сітроен на німецький лад


Опубликованно 20.02.2018 11:18

Представлений новий Opel Combo – Сітроен на німецький лад

Німці представили новий Opel Combo. Тепер це не перелицьований Fiat Doblo c логотипом німецького бренду, а брат-близнюк Citroen Berlingo.

У Мережі з'явилися фотографії пасажирської версію моделі під назвою Combo Life. Відмінності моделі від співплатформеного Berlingo виключно дизайнерські: опелевская решітка радіатора, інші фари головного світла з LED-денними ходовими вогнями і гладкий пластик на дверях замість накладок AirBump.

Автомобіль буде доступний як у стандартній (довжина 4400 мм) і розтягнутої (4705 мм) версіях, а також в 5 - і 7-місцевих конфігураціях. В якості додаткової опції німці запропонують пару зсувних задніх дверей. Обсяг багажника п ' версії мінівена стандартної довжини — 597 л, розтягнутої — 850 л При складених сидіннях заднього ряду обсяг багажника стандартного Opel Combo збільшується до 2126 л, а “розтягнутого“ — до 2693 л.

Для зручності транспортування вантажу переднє пасажирське сидіння складається в один рівень з задніми. Опціонально в другому ряду можуть бути встановлені три окремих крісла замість дивана в пропорції 60:40.

У Німеччині знайшли стародавній Opel Omega майже без пробігу

В Європі в стандартному оснащенні буде система попередження про небезпеку наїзду на пішоходів з автоматичним гальмуванням. Також буде доступний автоматичний круїз-контроль, система контролю швидкісного режиму, система контролю втоми водія і 180-градусна камера заднього виду.

Крім того, Комбо отримав допоміжну систему Flank Guard — “помічника“ паркування і маневрування на малих швидкостях, який також інформує водія про небезпеку зіткнення з перешкодами.

З опцій: панорамний дах, клімат-контроль, додатковий органайзер під стелею і багато іншого.

Інформацію про моторній гаммі нового Combo в Opel поки не розкривають. Відомо лише, що дана модель буде оснащуватися різними бензиновими і дизельними турбодвигунами, пару яким призначать 5 - і 6-ступінчасті механічні коробки передач. Двухпедальные версії обзаведуться 8-ступінчастим “автоматом“.

Більше подробиць буде в березні, коли новий Opel Combo покажуть на Женевському автосалоні. Старт продажів новинки намічений на друге півріччя 2018 року.



Категория: Автомобили