Бренд MINI перетворив свою класичну модель в електрокар


Опубликованно 18.04.2018 01:48

Бренд MINI перетворив свою класичну модель в електрокар

Компанія MINI показала електричну версію однієї зі своїх класичних моделей, яка випускалася з невеликими змінами з 1959 по 2000 роки.

Автомобіль зроблений в єдиному екземплярі. Машина є своєрідним анонсом серійного MINI EV, прототип якого покажуть на автошоу в Нью-Йорку.

Ніяких технічних даних про переробці не повідомляється. Однак, судячи з усього, оригінальний MINI отримав значне посилення підвіски, оскільки модель з бензиновим двигуном відрізнялася малою вагою.

Двигун концепту живиться від комплекту літій-залізо-фосфатних акумуляторів на 30 кіловат-годин. Максимальна швидкість автомобіля складає 120 км/год, а без підзарядки концепт-кар здатний проїхати до 105 кілометрів.

Нагадаємо, британська марка MINI показала прототип електричного хетчбека Electric Concept. Концептуальний електричний автомобіль схожий на стандартні автомобілі концерну, однак він отримав кілька ексклюзивних рішень.

Електрокар отримав незвичайну решітку радіатора, світлодіодні фари головного світла, замасковані ручки дверей і скловолоконні бічні спідниці. Цікаво, що аеродинамічні елементи на 19-дюймових колесах надруковані на 3D-принтері.



Категория: Автомобили