Радикали С14 збираються штурмувати будівлю УПЦ МП в Києві


Опубликованно 23.05.2018 15:51

Радикали С14 збираються штурмувати будівлю УПЦ МП в Києві

Братія монастиря закликала вірян прийти на молебень. Зазначимо, що з ранку на молебень зібралися парафіяни різних київських храмів та представники ЗМІ.

У суботу, 3 лютого, в 12:00 радикали угруповання С14 мають намір провести акцію біля каплиці Десятинного монастиря в Києві, яку націоналісти намагалися знести 25 січня. Про новий збір повідомляється на Facebook сторінці організації.

Акції проти УПЦ. З'явилися нові кадри львівських розборок націоналістів

"Завтра 12 00. Акція в підтримку архітекторів. І з вимогою демонтажу незаконної споруди МП", — йдеться в повідомленні.

У відповідь на заяву С14 братія монастиря закликала вірян прийти на молебень.

"3 лютого 2018 року на 12:00 під виглядом мирної акції архітекторів, розкольники і язичники за підтримки радикальних угруповань, підбурювані окремими народними депутатами, готують силове захоплення Десятинного монастиря Різдва Пресвятої Богородиці. У зв'язку з цим братія Десятинного монастиря закликає всіх на молебень, щоб стати на захист Альма Матері Церков Київської Русі – Десятинного храму", — йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що до цього часу на молебень зібралися парафіяни різних київських храмів та представники ЗМІ. У храмі вже близько 70 людей, на вулиці – ще близько 40.

Раніше повідомлялося, що петиція з вимогою знести споруду УПЦ Московського патріархату, розташоване біля Десятинної церкви в центрі Києва, набрала необхідну кількість голосів.



Категория: Киев