Культовий Harley-Davidson Термінатора виставлять на аукціон


Опубликованно 24.05.2018 15:51

Культовий Harley-Davidson Термінатора виставлять на аукціон

Аукціон розраховує виручити за оригінальний Harley-Davidson Fat Boy, який знімався у фільмі Terminator 2.

В свій час "Термінатор" став більше, ніж бестселером - це був фантастичний фільм про майбутнє, випередив свій час. Він став першим фільмом, який привернув загальну увагу до комп'ютерних спецефектів. Оригінальна стрічка займає почесне місце в історії кіномистецтва, а наступні франшизи тільки збільшили популярність металевого андроїда-захисника. Одну з головних ролей у другій частині "Термінатора" зіграв Harley-Davidson FLSTF Fat Boy. У червні знаменитий Fat Boy буде виставлений на торги аукціонним домом Profiles in History.

Аукціон надав трохи інформації про технічний стан байка, однак такий колекційний артефакт, швидше за все, має близьке до ідеального стану. Експерти прогнозують, що Harley піде з молотка за 200-300 тисяч доларів.

Крім "залізного коня" металевого захисника Сари і Джон Коннор, в наступному місяці аукціон виставить на продаж ще кілька цікавих кіно-артефактів. Серед них колекційні фігурки: мотоцикл Lawmaster з фільму "Суддя Дредд", мініатюрний космічний корабель "Юпітер 1" з картини 1988 року "Загублені в космосі", зоряний космічний корабель з "Чужих" Джеймса Кемерона і багато інших цікавих реквізитів.

До речі, продажі моделі Fat Boy після виходу на екрани “Термінатор 2: Судний день" в 1991 році збільшилися в кілька разів. У твіті від аукціону показані деякі цікаві лоти категорії "Видатні легенди Голлівуду".



Категория: Автомобили