- Я все ще не впевнений, як я потрапив у це. Але я тут'


Опубликованно 27.05.2018 13:12

- Я все ще не впевнений, як я потрапив у це. Але я тут'

На 750м довго, це величезний каналізаційний slug схоже на чудовисько з фільмів жахів, але це не так. Це дуже реально, і це називається fatberg.

Fatbergs величезні грудки затверділої бруду засмічення каналізації під містами по всьому світу, зростає з кожним флеш.

• Велику небезпеку в податковому час

• Найбільш дратівливих фраз, які використовуються в роботі

• Епічні 18 $Facebook екстрасенс не

Кількості застиглого жиру дотримуватися вологі серветки, презервативи, обгортки від їжі та відходів життєдіяльності людини в каналізацію під нами, загартування в дурнопахнущий бетону, яка загрожує блокувати тунелі і потоку стічних вод у вашому домі.

Величезні бурі плями можуть рости у висоту метрів і сотень метрів у довжину, з постачальниками води оголошення епідемії надзвичайних ситуацій fatberg в 23 містах Великобританії, коштують десятки мільйонів доларів, щоб позбутися.

І є тільки один спосіб розв'язати війну проти fatberg: затиснути ніс, спускайтеся в каналізацію, і почати відколювати геть на нього рукою.

Сміливцям, які працюють по Темзі води для боротьби з епідемією лондонські fatberg називають "асенізаторів".

Озброївшись протигази, гумові костюми і лопати, вони спускаються в темряву каналізаційної системи англійської столиці кожну ніч, щоб розбити 12 fatbergs в даний час засмічення артерій Лондона.

Каналізаційний працівник погонах бачили на виставці fatberg в Музеї Лондона. Фото: AFP фото/Данило Леал-Олівас

Кожен звивається маси затверділого матеріалу потрібно кілька тижнів, щоб очистити, і асенізаторів доведеться битися з токсичних газів, смертельних хвороб і потік людських відходів, щоб отримати на них.

Якщо вони зазнають невдачі, то каналізаційні труби будуть заблоковані і, з нікуди йти, сировини і відходів почне виливатися в будинку людей. Вони все, що стоїть між нами і poopocalypse.

Новий документальний фільм світить світло на команду асенізаторів, як вони падають у безодню каналізаційних систем Лондон, щоб боротися проти fatbergs.

У Fatberg розкриття: Секрети каналізацію зкамери виконайте команду з восьми відважних асенізаторів, так як вони буцатися з 750м-довгий під завал Лондон Саутбенк.

Fatbergs зробила заголовки в минулому році, коли один більше, ніж Тауерський міст і вагою такий же, як 11 двоповерхових автобусів, був знайдений в каналізації в Лондоні, але це ще більше — найбільша у Великобританії, насправді.

І 21-річний Адам, на прізвисько "лаз" з-за її складності зняття кришки, щоб перший удар на себе.

В повне захисне спорядження з окулярами і протигазом на каналізаційний Люк схоже, він збирався податися в зону лиха.

Але куди він іде далеко не смердюче.

З камерою прив'язали до його гумовий костюм, Люк, тільки повільно пробиратися крізь бруд по коліно нечистот, посипані товстим шаром жирних покидьків.

Розтин Fatberg: Секрети каналізацію господар Рік Едвардс спускається в підпілля, щоб зняти документальний фільм.

"Ми були гірше", - говорить Філ, досвідчений асенізатор дивитися відео лаз із сусіднього фургона.

“Ми часто знайдете жири, масла, мастила ... і солодкої кукурудзи. Завжди є трохи солодкої кукурудзи десь там. Він просто тримає свою форму".

Через кілька хвилин перетягуючи себе через шугу, Люк досягає суцільний шар з світло-коричневого жиру, метрів шириною і вище, ніж він.

Є тільки один вихід: взяти лопату в горбок смердючого жиру, тому чим менше шматки можуть бути змиті на коричневому струму.

Як підло, як це, запах жиру, змішаного з фекаліями мірою асенізаторів турботи.

Працівники каналізаційних особою набагато більшій небезпеці: хвороби можуть тліти в темних сирих тунелів, і використовували голки, часто пропливають по пінистої воді.

Ще більш смертоносні гази, які сочившейся з fatbergs, в тому числі і летальна сірководень — безбарвний газ, який пахне яєчка і може вбити протягом декількох хвилин.

Як асенізаторів взяти їх вибори, щоб загустілий жир або підірвати його вниз зі шлангами під тиском, завжди є небезпека того, що токсини з тріщин, просочуються в обмеженому tomblike тунелі.

Через дві години, скрібши зарослий жиром зі своєю лопатою, сигналізація газова Люк починає пищати, вказуючи на смертельний рівень сірководню в повітрі він дихає.

Він повинен був бути евакуйований з каналізації, але в поспіху втекти від диму, він розбризкує необроблені відходи життєдіяльності людини в його очі.

Вчені перевірити вміст fatberg в морзі Fatberg: Секрети каналізацію.

Це просто ще один день у житті асенізатор.

"Я все ще не впевнений, як я потрапив у це", - говорить він, стоячи біля входу каналізації в середині ночі. "А ось я".

Зі стартовою зарплатою $31,300 (зростання на $55,200 з досвідом), привабливість роботи можуть бути не одразу очевидні.

Але є пільги для змиву: каналізація робітники мають хороші гарантії зайнятості і команд, швидко створити сильне почуття товариства.

Наприкінці своєї місії, команда примудряється ворота 16-кам'яну брилу жиру на поверхні, так, телеведучий Рік Едвардс може виконати перший у світі розтин fatberg.

Разом з трунарем Карла Валентина і команда техніків, Едвардс рубає на масу жиру, щоб виявити, що ховається всередині.

"Схоже, розсипчастий сир," він говорить, як він тримає в руках шматок.

Єдине, він пахне набагато гірше і є старий презерватив, що стирчить з нього, безвольно звисали зі сторони.

Коли клубок з найбільших fatberg Britiain є проаналізовано та вивчено, презервативи, живі хробаки, голки, і гори вологих серветок не знайшли серед маси.

Акне креми, господарського мила, парацетамол та маса незаконних тренажерний зал добавки і наркотики були виявлені в ДНК fatberg.

Токсиколог д-р Джон Уілкінсон говорить про виставку: “ми знайшли велику кількість лікарських препаратів, а також піки на кокаїн і МДМА.

"Все, що ми кладемо в наші тіла закінчиться тут".

Пізніше аналізи на збудників виявити антибіотико-резистентних штамів бактерій ховаються серед жиру.

Кадри з розтин Fatberg: Секрети каналізації показує мерзоти, які переховуються в каналізації Лондона.

Супербактерії, яка може бути смертельною, з'єднуються у смердючій fatberg електронною палички та лістерії — бактерії, які викликають розлад шлунку, блювота і діарея.

Якщо fatberg повністю перекрита каналізаційна труба, і потік відходів в пастці опинилась просочується в ваш дім, ці небезпечні помилки будуть з'являтися з припливом.

І єдине, що стоїть між нами і витік є хороброї армії асенізаторів, які відколоти від fatbergs кожен вечір, за допомогою лопат, шлангів високого тиску, а іноді і свої руки, щоб очистити завали.

Так що в наступний раз ви змушуєте пачку вологих серветок вниз в туалет або налити жирні харчові відходи в раковину, остерігайтеся монстра ви могли б нагодувати, і думати, перш ніж змити.

Ця історія вперше з'явилася на сонце і було відтворено з дозволу.



Категория: Бизнес