Електричний кросовер BMW iX3 з запасом ходу 400 км показали в Пекіні


Опубликованно 30.05.2018 00:30

Електричний кросовер BMW iX3 з запасом ходу 400 км показали в Пекіні

У Пекіні відкрився найбільший в Китаї автосалон Auto China 2018.

Німецька компанія BMW привезла на Міжнародний автосалон в Пекіні-2018 концепт електричного позашляховика Concept iX3. Серійна версія екологічно чистої машини з'явиться в 2020 році.

Пекінський Міжнародний автосалон 2018 року став місцем світової прем'єри концептуального електричного позашляховика BMW Concept iX3. Серійна версія електрокара підвищеної прохідності дебютує в 2020 році.

Як і передбачалося, концепт електричного позашляховика BMW Concept iX3 є модернізованою версією моделі BMW X3 нового покоління.

Однак екологічно чиста машина отримала ряд унікальних стилістичних рішень, виконаних в стилі концепту i Vision Dynamics.

В оформлення дизайну екстер'єру концептуального електричного позашляховика BMW Concept iX3 з'явилися сині акценти, які використані на передній панелі та уздовж бічних спідниць, а також на задньому дифузорі.

При цьому кузов машини пофарбований в ексклюзивний відтінок Moonstone Silver. У компанії відзначили, що деякі стилістичні рішення оформлення дизайну електрокара були спроектовані з урахуванням аеродинаміки. Крім цього прототип отримав набір унікальних колісних дисків.

Представлений концепт електричного кросу BMW Concept iX3 живиться від системи п'ятого покоління. Потужність – 270 кінських сил. В оснащення концепту входить акумуляторна батарея на 70 кВт/год. Завяленный запас ходу – 249 миль (близько 400 км) по циклу WLTP. Пекінський автосалон 2018: всі новини, новинки, фото

Також у компанії розповіли, що при використанні більш потужної зарядної станції «заправити» електрокар BMW Concept iX3 можна всього за 30 хвилин. При цьому представники бренду підкреслили, що в даний час представлений автомобіль не більше ніж концепт.



Категория: Автомобили