Кросовер Renault Duster перетворили на фургон


Опубликованно 30.05.2018 18:21

Кросовер Renault Duster перетворили на фургон

Автомобіль під назвою Dacia Duster Fiscal (в Європі Duster продається під маркою Dacia) створений спеціально для австрійського ринку. Місцевим фермерським господарствам потрібен повнопривідний фургон, тому аналогічна машина була і на платформі попереднього покоління кросовера.

Архітектура розвізного фургона нехитра: за передніми кріслами встановили металеву перегородку з сіткою, закріпивши зверху там, де у стандартного Дастера розташовані стельові ручки. Завдяки відсутнім заднім сидінням довжину вантажного відсіку вдалося збільшити до 1640 мм, отримавши рівний підлога і встановивши чотири петлі для кріплення вантажу. Замість задніх стекол тут глухі вставки, хоча всередині залишилися ручки задніх дверей, кріплення для задньої полиці — уніфікація.

Фургон Dacia Duster Fiscal можна замовити з будь-яким двигуном, однак враховуючи що його збирають на заводі, доведеться доплатити за переробку, яка дорівнює 1730 євро. У цю суму входить переоснащення, сертифікат T?V і оформлення всіх документів. В Австрії новий Duster коштує від 11 990 євро, а модель з повним приводом обійдеться мінімум в 17 990 євро. Доплата за переробку повинна відбитися за рахунок знижених податків для розвізного транспорту, тому конверсія цілком вигідна.

Нагадаємо, як виглядав австрійський фургон на базі Дастера минулого покоління.



Категория: Автомобили