На недільні протести в Києві заявлені 12 тисяч осіб


Опубликованно 12.06.2018 07:27

На недільні протести в Києві заявлені 12 тисяч осіб

За даними МВС, у неділю в столиці заплановано близько десяти масових заходів, у яких візьмуть участь понад 12 тисяч осіб. Поліція посилить заходи безпеки.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявив, що понад 12 тисяч осіб візьмуть участь у масових заходах у неділю в центрі Києва, поліція посилить заходи безпеки.

Суд над Муравицьким. Феміда, з зав'язаними (Порошенко) очима

Прихильники колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі в неділю проведуть у Києві марш, в ході якого будуть вимагати відставки президента України Петра Порошенка, а також перевибори у Верховну Раду. Крім того, протестувальники мають намір провести віче у центрі Києва з нагоди річниці подій на Майдані в 2014 році, а після влаштувати марш до будівлі Росспівробітництва.

"У неділю в столиці заплановано близько десяти масових заходів, у яких візьмуть участь понад 12 тисяч осіб. Тому поліція посилить заходи безпеки... Прошу громадян відповідально і з розумінням поставитися до цієї ситуації і не провокувати правоохоронців", — цитує Ярого сайт МВС.

Головна київська площа — Майдан Незалежності — була зайнята прихильниками євроінтеграції 21 листопада 2013 року, відразу після заяви уряду Миколи Азарова про припинення підписання угоди про асоціацію з ЄС. Пізніше Майдан став епіцентром зіткнень, в яких загинули понад 100 осіб.



Категория: Киев