Уряд тернбулл набір для очищення податкового компанію Cut


Опубликованно 16.06.2018 18:18

Уряд тернбулл набір для очищення податкового компанію Cut

Виступаючи сьогодні вранці, лідер палати Крістофер Пайн заявив, що очікує законодавством очистити Сенаті наступного тижня.

"Ми отримуємо тут", - сказав містер Пайн. "Я думаю, що на наступному тижні ми сподіваємося проходження податкових пільг компанії через Сенат, який стане відмінною новиною для економіки".

"Це зробить нас більш конкурентоспроможними на міжнародному рівні і гарантувати, що зарплата піде вгору".

Але міністр праці Ентоні Альбанезе збили пропонованого законодавства.

"Смішно стверджувати, що $65 млрд із-за зниження податкових ставок для великого кінця міста в результаті просочування ефект", - сказав він сьогодні. “Те, що ми знаємо, що в період збільшення прибутку на даний момент ми не бачили реальної заробітної плати зростає.

"Немає ніяких підстав вважати, роботодавці будуть добровільно просто дати ці гроші."

Крістофер Пайн очікує законодавством очистити Сенаті наступного тижня.

Кантас, л. с., Wesfarmers і босів Вулворта серед начальників майже десяток великих австралійських компаній, які підписали відкритий лист, в якому закликала політиків підтримати законодавство, які дозволять знизити податкову ставку для великих підприємств з 30 до 25 відсотків.

Лист, в якому ділова Рада Австралії сьогодні вранці опублікував, зокрема, говориться: “ми вважаємо, що зниження ставки податку на прибуток, як пропонується через податковий план підприємства Уряду, це терміново і життєво важливо, щоб зберегти конкурентоспроможність Австралії.

"Якщо Сенат проходить цей важливий законодавчий акт, ми, як одні з найбільших роботодавців у країні, зобов'язуються інвестувати більше коштів у Австралії, який приведе на роботу все більше австралійців і тому ріст заробітної плати, зниження податків вступає в силу."

Керівники групи Фортескью металів, джерела енергії, Вудсайд енергії, Австралія, Австралія і jbs, волоський і ділової Ради Австралії також стали учасниками програми.

Деякі з найбільших роботодавців в Австралії взяли на себе зобов'язання інвестувати більше в Австралії з більш низьким податкова ставка #auspol pic.twitter.com/M1nac5qGBJ— Ділова Рада (@BCAcomau) 21 Березня, 2018

Уряд потребує підтримки дев'яти з 11 crossbenchers прийняти законопроект.

Поки Кору Бернарди, Девід Leyonhjelm, Стів Мартін і Фрейзер Эннин всі обіцяли голосувати "за".

Одна нація на крок ближче до голосування за скорочень після отримання грошей за 1000 учнівство, спрямованих на навчання молодих людей в регіонах.

Якщо три сенатори партії підтримати законодавство, уряд буде тільки два голоси соромиться заручитися підтримкою для асорті 65 мільярдів доларів.

Полин Хансон спочатку виступали проти законопроекту, але з виражені зміни в серці, кажучи, що вона черпала натхнення від корпоративного податку Дональда Трампа вирізати у Сполучених Штатах.

"В Америці ... багато компаній зараз починають наймати більше людей," вона сказала Новини неба.

Три один народ сенатори з'являються набору голоси на користь скорочення.

Уряд також має голосами Хинч Derryn і знову приведений до присяги в Південно-Австралійський сенатор Тім Сторер.

Але містер Хинч як і раніше виступає проти законодавства, заявивши, що повідомлення в листі не було достатньо, щоб отримати його підтримку.

Виступаючи на "Скай Ньюс", незалежний сенатор сказав: "вони повинні спробувати і виправдати, як можна дати 5 відсотків податок на великі банки, коли є королівська комісія, відбувається в той же час, досліджуючи твердження про те, що вони взяли брудні гроші і зруйнували іпотеки працюють австралійців."

Він сказав, що готовий підтримати відрізає якщо великий четвірки банків Австралії виключаються.

Він також сказав, що його основна проблема - "мляві" зарплати, розповівши журналістам в Канберрі, він буде готовий до операції, якщо була домовленість, що б змусити компанії отримувати зниження податків для поступового збільшення заробітної плати.

Виступаючи вчора на 2 ГБ, містер Тернбулл заявив, що не піддасться на ультиматум містер Хинч, заявивши, що вони не будуть звільнені.

“Податкова ставка компанії повинні бути єдиними для всіх підприємств.

“Те, що ми говоримо Derryn полягає в тому, що ми вже зібрали багато грошей від великих банків.

"Нам необхідно, що зниження податку на компанії по всіх напрямках".

Сказав містер Пайн його бажання навряд чи буде задоволено. "Було б, звичайно, неортодоксальні, але давайте почекаємо і подивимося, як все складеться", - сказав він.

Хинч Derryn як і раніше виступає проти законодавства, але каже, що він може бути готовий підтримати скорочення якщо великі банки Австралії виключаються.

Праці розглядає план кампанії відкотити законодавство, якщо воно виграє офісу.

Лідер опозиції Білл шортен заявив, що уряд "в любові з великої кінці міста".

"Давайте скажемо правду — деякі з найбільших компаній в Австралії навіть не платять податків", - сказав він журналістам.

Коли його запитали безпосередньо, на сьогодні , може він відкотити компанії податок, р-н Альбанезе сказав, що "ми розберемося з нашими політиками у відповідний час".

Сенатор від mathias Cormann завдати удар по "Скай Ньюс" сьогодні вранці говорив, що містер вкоротити "Соціалістична" програма завдасть шкоди економіці.

"Якщо ми хочемо, щоб всі мали найкращі можливості, щоб вирватися вперед, чемпіон бізнесу в Австралії, великий бізнес в Австралії, які знаходяться на передньому краї глобальної конкуренції, як і qantas, як BHP та інші, ми повинні гарантувати, що вони можуть продовжувати, щоб досягти успіху, так що все інше, що працює на них прямо або надає товари і послуги для них є найкращі можливості для досягнення успіху", - сказав він.

“Різні соціалісти і помиляються вчені намагаються передбачити, що підприємства повинні платити податок з обороту.

"Підприємці не платять податок на оборот і вони не повинні ... це буде мати катастрофічні наслідки для австралійської економіки".

— З проводами



Категория: Бизнес