ТОП-5 авто без пробігу до 20 тисяч доларів


Опубликованно 21.09.2018 03:11

ТОП-5 авто без пробігу до 20 тисяч доларів

Діапазон до 20 тисяч доларів безумовно дуже цікавий - за цю суму можна знайти величезну кількість відмінних автомобілів різного класу, що відповідають самим різним споживачам. AB.ua склав рейтинг кращих варіантів автомобілів вартістю до 500 тисяч гривень.

Kia Ceed SW

Варіант для тих, хто віддає перевагу легкові автомобілі, але потребує об'ємному багажнику. Є можливість придбати комплектації з бензиновим мотором і автоматичною КП, або з дизельним двигуном і механічною КП. Обійдеться покупка приблизно в 500 000 гривень.

Nissan Juke

Nissan Juke приваблює своєю порівняно доступною ціною, достатнім кліренсом і цікавим дизайном. До переваг можна також віднести можливість вибору КП і типу приводу. З недоліків – доступна тільки з бензиновим двигуном. Є також версія з повним приводом, але вона виходить за рамки бюджету у 20 тисяч доларів.

Renault Duster

Одна з моделей, яка набула визнання в Україні. В рамки встановленого нами бюджету входять комплектації з бензиновим двигуном і повним приводом, або з дизельним двигуном і переднім приводом. Дорожче обійдуться дизельні версії: з автоматичною КП і переднім приводом, або з механічною КП і повним приводом. Їх ціна - близько 540-580 тисяч гривень.

Skoda

У встановлений нами бюджету входять Skoda Fabia з автоматичною КП, або Skoda Octavia з механічною КП. У моделей бензиновий мотор MPI об'ємом 1,6 літра потужністю, який зарекомендував себе, як надійний і викликає довіру. До того ж він відмінно підходить для установки газобалонного обладнання

Suzuki Vitara

До бюджету 500 000 гривень входять комплектації і з автоматичною, і з механічною КП. З переваг слід відзначити наявність атмосферного мотора, тоді як автомобілі-конкуренти комплектуються турбо-агрегатами.

Раніше повідомлялося, яким паливом заправляють авто українські автомобілісти.



Категория: Автомобили