Політик стверджує, $75 в тиждень можна годувати сім'ю


Опубликованно 16.11.2018 00:55

Політик стверджує, $75 в тиждень можна годувати сім'ю

Лідер Ліберальної партії Квебеку Філіп Couillard зробив коментар в інтерв'ю радіостанції в минулий четвер, заявивши, що йому просто необхідно багато працювати і очей для угод, повідомляють місцеві ЗМІ.

Колишній професор університету і нейрохірург наполягав на своїй заяві в подальшій розмові радіо, кажучи, що він побажав, люди не повинні жити на такий жорсткий бюджет, але зрозумів, що багато хто і зробили.

"Ви дивіться через всі літуни, а ви ходите по магазинах тільки за те, що є у продажу", - сказав Монреаля 98.5 FM на п'ятницю, земну кулю і Пошта повідомили. "Це майже повний робочий день."

Квебек йде на вибори в наступний понеділок, 1 жовтня з партією борючись Містер Couillard, щоб утримати владу. Політичні противники негайно вхопилися за коментарі, брендинг його дотику.

Ліві партії солідарної соціальної економіки Квебека назвав його "образою для всіх сімей, які затягнули пояси за збалансований бюджет", в той час як правоцентристської коаліції Авнер Квебек, описав Містер Couillard як "відірвана від реальності".

Пізніше він заявив журналістам, що не шкодую, що зробив зауваження. "Ні, я сказав правду," Містер Couillard сказав. "Питання було, 'це можливо?' Так, це можливо. Я знаю людей, які це роблять. Це добре? Немає."

Вартості життя питання-одвічна пастка для політиків. Раніше в цьому році, депутат від Ліберальної партії банки Джулія була тієї ж марки "відірвані" для стверджуючи, що вона могла б жити на вартість нових від $40 в день.

П'ять років тому тодішній міністр праці сімей Дженні Маклін був змушений вибачитися за ту ж штучна людина, припустимо, що це "нечутливі" вимагати, щоб вона змогла вижити на допомогу по безробіттю.

Під час виборів 1987 року, прем'єр-міністр Великобританії Маргарет Тетчер було її радників надати їй список поточних цінах на молоко, пиво, яйця, цукор і газети та середнього тарифу на мережі лондонського метро.

frank.chung@news.com.au



Категория: Бизнес