Питання астрофізик шолома "сексист" від Служби безпеки аеропорту


Опубликованно 03.12.2018 17:40

Питання астрофізик шолома

Ембер Робертс описує себе в Твіттері як "керівник програми А. В., астрофізик, науковий комунікатор і машинного навчання інженер" і має майже 43 000 послідовників на Instagram під ручку "астроном Янтар".

Вона пише у вівторок "*я виймаю обидва моїх ноутбуків аеропорт безпеки* випадковий хлопець: *сміється* - що вам потрібно 2 ноутбуків?' Я: - Ну, для мого астрофізика роботи і один для мого штучному інтелекті'. #безцінне #WomenInSTEM #womenintech #ШІ #GirlBoss"

*Я виймаю обидва моїх ноутбуків аеропорт безпеки* випадковий хлопець: *сміється* "Що потрібно 2 ноутбуками?" Мені: "Ну, для мого астрофізика роботи і один для мого штучному інтелекті." #безцінне #WomenInSTEM #womenintech #ШІ #GirlBoss— Ембер Робертс (@AstronomerAmber) 19 Листопада 2018

Твіт швидко пішли вірусні з більш ніж 28 000 ретвітів і 200 000 лайків. Вона пішла його з серією твітів після того, як це було з глузуванням написав на Reddit, стверджуючи, він довів свою вихідну точку.

“Я зараз тренд на Р/Iamverysmart. Якщо комусь цікаво, чому жінки можуть відчути себе незатишно в технології, перевірити. Щоб було зрозуміло про хлопця питали про мої ноутбуках він розмовляв зі мною за допомогою поблажливим голосом, він запитав двічі, вважаючи, що я повинен йому пояснення", - написала вона.

“Що засмучує мене про сабреддит, що ніхто не коментує той факт, що хлопець не заслуговує відповіді, але з упором на те, чому мені не потрібні два ноутбука. Крім того, що немає ніякого способу 'ця дівчина' можна вважати експертом в обох областях. #genderbias"

Вона додала, що “Це не перший і не останній раз, коли щось подібне станеться зі мною. Чому я ділюся цим досвідом, тому що це важливі речі, щоб пам'ятати, коли ми намагаємося вирішити проблему залучення більшого числа жінок, що беруть участь в теч. #womenintech"

Фото: @astronomer_amber/Instagram

Фото: @astronomer_amber/Instagram

Фото: @astronomer_amber/Instagram

Користувачі Twitter обговорювали цю проблему. "Жінка в Твіттері: 'чоловік знущався на мене половина людей в Твіттері: *знущаючись* я впевнений, що він не. Іронія, вона горить," один написав.

Інший сказав: “цій темі нагадує мені, що люди неосвічені. Шкода, що вам довелося зіткнутися з цим випадковим хлопцем, а також Ці люди. Просять і насмішок-це дві абсолютно різні речі, мабуть люди не розуміють".

Інші сумніваються в тому, що чоловік був грубий або просто задаючи невинне запитання або намагається почати розмову. "Я аплодую вам за ваш божевільний дивовижний набір навичок," один чоловік написав. "Втім, будь я чоловіком або жінкою, якщо я бачив, як якийсь чоловік або жінка з двома ноутбуками, я б запитав те ж саме з цікавості, щоб не бути зневажливим."

Пані Робертс пізніше написав, що “багато людей кажуть мені, щоб залишатися сильним, але я, чесно кажучи, добре!! Маючи незнайомих чоловіків пояснюють свою сферу, для мене це просто ще один вівторок. Я хочу, щоб люди винесли з цього обговорення полягає в тому, що жінки залишають областях, де традиційно домінували чоловіки з-за постійних microaggressions".

Вона додала: “те, що сталося само по собі було не страшно, я навіть не думав про це, просто, що б зробити цікавий твіт. Як правило, одна велика подія-це не те, що зупиняє жінок від переслідуючих полі, це смерть від тисячі порізів. Це тільки один маленький приклад того, що відбувається щодня!"

Вона розповіла денний проводу вона відчувала, що чоловік був сексист, а не хамити. "Я відчуваю, що це питання випливає з неузгодженість у його свідомості між крихітна блондинка і два ноутбуки", - сказала вона сайту.

Міс Робертс сказав, що вона не почувала себе на питання — говорять так, як було — попросив би людини, що несе кілька ноутбуків.

"Я досить добре навчився впізнавати microaggressions протягом всієї моєї кар'єри, і це було визначено приклад одного", - сказала вона.

Вона додала, "жінки втомилися від речей, як це відбувається з ними весь час". "Коли жінки говорять про microaggressions, нам здаються дрібними, тому що один коментар, як це на свій власний це не має великого значення, це постійне нарощування їх понаднормової," пані Робертс сказав.

*Я виймаю обидва моїх 3DS і Нінтендо переключитися на безпеки аеропорту* випадкова дівчинка: *сміється* "Що потрібно для гри 2?" Я: "Ну для моєї підготовки до майбутнього Смеш Брос кінцева, а інша для моєї Botw відпочити основі." #безцінне #геймер #Нінтендо #SmashGod— Иерия Copple (@JCopple19) 21 Листопада 2018

Можливо, хлопець був обумовлений жінконенависництво. Може бути, він був заляканий технології. Може бути, це був всього лише безневинний коментар. Навіть якщо і так, ніхто не повинен відчувати, що коментар управляється жінконенависництво: це не її проблема, це наша проблема суспільства.— Джеймс Fargnoli (@jamesfargnoli) 21 листопада 2018

Я ненавиджу це говорити, але коли в подорожі з обох моїх комп'ютерів я задав те ж питання. Моя відповідь-це фігня, порівняно з вашим, але я б поставив те ж питання. Ми як суспільство повинні зробити кращу роботу давати іншим презумпцію невинності.— Ogburn Чад (@ChadOgburn) 21 Листопада 2018

Я не думаю, що це було нічого спільного з тим, що ви жінка. Я б задав те ж питання, якщо він був хлопець, щоб бути справедливим.— Кірана (@kee2013_uk) 21 листопада 2018 року,

Я не науковець, але, як правило, подорожувати з 2 комп'ютерів. Одне заблокованому корпоративних річ, інший, щоб тримати в контакті з сім'єю. Ніхто ніколи не питає, чому. Я не знаю, якщо це проблема ґендерної упередженості. Але нехай факти говорять самі за себе.— Білл Нотт (@knottski) 21 листопада 2018

Жінка в Твіттері: "людина знущалися наді мною"Половина людей в Твіттері: *знущаючись* я впевнений, що він не.Іронія, вона горить.— Христина Фінч Сифорт (@CSeaforthFinch) 21 Листопада 2018 Року,



Категория: Бизнес