Бензиновий rort: австралійців довго обманювали'


Опубликованно 18.01.2019 06:20

Бензиновий rort: австралійців довго обманювали'

Виступаючи на сайті 3AW Ніл Мітчелл сьогодні вранці, австралійський конкуренція і споживач комісія голова Рід Сімс сказав, що там були "три форми здирництво" наполегливо жене вгору ціни на бензин.

"Головним є те, що 50 відсотків від вартості бензину за кордоном вартість нафти, та одержувати його тут," сказав містер Сімс.

“На жаль, у нас є закордонні картель з нафтовидобувних країн. Ви знаєте, на Близькому Сході, Росії, країнах Африки. І вони збираються разом і контролювати, скільки палива буде продана на світовій арені, і це штовхає ціни вгору неймовірно."

Містер Сімс сказав, що причина в поодинці доводиться "легкий 10 до 20 копійок за літр", хоча це було важко вирахувати точну цифру.

Гірше, там практично нічого не Австралія поробиш.

"Ми хотіли б бути в змозі зробити що-то, але це все у віданні уряду", - визнав він.

Другий плагіат, тим не менш, це набагато легше виправити, тому що це викликано нашої власної влади.

“Тридцять п'ять відсотків від того, що ви платите податок. І ти повинен сказати, чому ми платимо в основному паливного акцизу в розмірі 41 цента на верхній частині ГСТ?" Містер Сімс запитав.

“Зав'язка є те, щоб фінансувати будівництво доріг, що уряду будують, але зв'язок настільки бідні, ви не уявляєте наскільки цей рівень оподаткування є правильним фінансувати будівництво доріг чи ні.

"Відповідь на податок давайте працювати, скільки ми витрачаємо на дороги, скільки ми хочемо витратити на будівництво доріг, і зібрати гроші, щоб зробити так, щоб автомобілісти знають, по-перше, вони платять податок фінансування доріг, а по-друге, вони не платять ні копійки більше, ніж вони мають."

Водіїв закликають ходити по магазинах навколо більше. Фото: iStock Не

Нарешті, Містер Сімс сказав, що бензин компанії раздолбаев водіїв, стягуючи з них хоча б кілька центів більше, ніж потрібно.

“На наш погляд, в межах від двох до трьох центів за літр занадто високою. Це 400-600 млн дол. Це багато грошей для австралійських автолюбителів", - сказав він.

У той час як дратує, поведінка компаній не є незаконним, тому АССС не в змозі втрутитися.

"Це не проти закону для когось нарахуйте за хорошу," Містер Сімс, - сказав.

"Якщо я куплю яблуко з вас за один долар, Ніл, а потім продати його комусь ще на 10 баксів, що не суперечить закону."

Він закликав водіїв ходити по магазинах навколо, особливо на незалежних АЗС, та придбати в потрібний час, щоб уникнути переплачує.

“Ми знаємо, що Колс, BP і "Кэлтекс" коштують дорожче, ніж індепенденти, і це те ж паливо. Так що не хвилюйтеся про покупку від індивідуалки, це те ж паливо з бака", - сказав він.

“Єдине, що я можу запропонувати, якщо клієнтів, якщо магазин водії навколо трохи більше, є варіації.

“Те, що автомобілісти можуть зробити, це працювати, коли купувати, тому що ті ціни коливаються.

“Коли ціни перебувають на найнижчому рівні, ви, ймовірно, отримують бензин нижче собівартості. І коли вони у верхній частині циклу, ви отримуєте зірвав великого часу".

Є кілька програм, які можуть сказати вам, де ціни на бензин найдешевші в будь-який момент часу, такі як FuelWatch, FuelCheck в Новий Південний Уельс, MyFuel в Північній території, базіка і додаткові завантаження.

Ви також можете заощадити пару центів за літр, уважно стежачи за циклами ціною у вашому регіоні. Сам АССС зробив, що наявних даних.

Якщо ви не можете уникнути піків в циклі в цілому, ви можете хоч завалити як можна менше, коли ціна висока і чекати, щоб зробити весь танк, коли він падає.

Шляхом активного виявлення найнижчої ціни, Містер Сімс сказав, автомобілісти можуть запровадити конкуренцію в системі і, сподіваюся, принесе тих цін вниз".

Але, в кінцевому рахунку, 85 відсотків проблема повністю вийшла з-під контролю замовників.Накручування цін винні ширяючий бензин коштує: АССС0:35

Споживач Барбос вважає стрімке зростання цін на бензин в країні завдяки роздування цін і підвищення податків. Австралійський конкуренція і споживач голова комісії Рід Сімс вказуючи пальцем на великих роздрібних торговців паливом. Цифри показують водіям нації платять $1,2 млрд більше кожен рік на бензин в порівнянні з три роки тому. Зображення: Майкл Batterham / Новини Корпорація Австралії 1 жовтня 201819 годин тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Новини/Національний/



Категория: Бизнес