Банк встановив для підняття стандартної змінної ставки


Опубликованно 30.01.2019 02:35

Банк встановив для підняття стандартної змінної ставки

НАБ зобов'язаний був протягом місяця пручався наступний банк Commonwealth, Westpac ANZ в накладенні з циклу ставок — пояснивши це бажанням винагородити лояльність клієнтів і побудувати довірчі стосунки — але в четвер сказав, що це підвищення стандартної змінної ставки для власників і інвесторів.

Бос НАБ споживчими Майк Берд заявив, НАБ балансує цих цілей з необхідністю задовольнити акціонерів і відповідати на збільшені витрати.

Цей крок буде додати 22 $в місяць на основні і процентні виплати на власників 300,000 $Хоум Кредит за 30-річний термін.

"Наше рішення провести в нашій стандартної змінної ставки з вересня минулого року тільки великих австралійських банку, щоб зробити так, привело до приблизно $70 млн., що залишаються в сім'ях більш 930,000 клієнтів НАБ," колишній прем'єр-міністр Австралії сказав.

“Ми хотіли, щоб винагородити наших клієнтів за їх лояльність і трималася як можна довше, перебуваючи при цьому збільшення оптової вартості фондування і ринку, як і інші великі кредитори.

"Ми були умисними нашого підходу до обмеження впливу на власника окупанта позичальників, зберігаючи їх як можна більш низької ціни, щоб стимулювати нових та існуючих клієнтів, щоб погасити свої кредиту рано."

Індикатор розгорівся навколо підвищення ставок у серпні, пославшись на тиск фінансування, хоча Резервний банк зберіг процентну ставку на рекордно низькому рівні 1,5 відсотка, починаючи з серпня 2016 року.

НАБ буде з наступного четверга підняти його стандартної змінної ставки для власників погашення основного боргу і відсотків на 0,12 процентного пункту до 5,36 відсотка. Його господар-окупант інтерес-тільки ставки і всі ставки інвестора збільшиться на 0,16 процентного пункту.



Категория: Бизнес