США зниження процентних ставок на тлі "невизначеністю"


Опубликованно 20.11.2019 01:45

США зниження процентних ставок на тлі

Центральний банк також переїхав, щоб полегшити заклопотаність з приводу грошового кризи на фінансових ринках, шляхом коригування своєї ключовий інструмент політики, щоб накопичувати більше коштів через фінансові сантехніка.

Голова Федеральної резервної системи Джером Пауелл виступить з промовою в ході прес-конференції. Фото: АП

За визначенням політики ФРС Федеральний комітет з відкритих ринків знизив процентну ставку на 25 базисних пунктів до цільового діапазону від 1,75 до 2,0 відсотка, як очікувалося, і тепер відсунувся на половину з чотирьох процентних ставок в 2018 році.

"Хоча витрати домашніх господарств продовжує зростати сильними темпами, бізнес-інвестицій і експорту послабили," ФРС йдеться в заяві.

Президент США Дональд Трамп тисне руку його кандидатуру на посаду голови Федеральної резервної системи Джером Пауелл (Р). Фото: АFР

ФРС знижує ставки в липні, який став першим за більш ніж десятиліття.

Проте, президент США Дональд Трамп обрушився з різкою критикою на голови ФРС Джером Пауелл як "страшної комунікатор," після зниження ставки Центрального банку США було менш щедрим, ніж те, що містер Трамп хотів.

"Джей Пауелл і Федеральна резервна система знову провал", - заявив президент в Твіттері. "Ні мужності, ні сенсу, ні мрії!"

Джей Пауелл і Федеральна резервна система знову потерпіти невдачу. Немає "потрохами" немає сенсу, немає мрії! Жахливий комунікатор!— Дональд Дж Трамп (@realDonaldTrump) 18 вересня 2019

Президент хотів, щоб ставка по федеральним фондам буде близько нуля, ніж діапазоні від 1,75% до 2%, встановленого ФРС.

Містер Трамп зазначив, що інші країни, такі як Німеччина, мають перевагу, тому що їх процентні ставки є негативними, хоча негативні показники є ознакою того, що ці країни знаходяться в рецесії і може боротися, щоб рости в довгостроковій перспективі.

Поки чиновники продовжують вважати, що найбільш вірогідний результат для економіки буде продовжувати рости, а інфляція поступово збільшувати, "невизначеність у цьому плані залишаються."

Містер Пауелл та інші офіційні особи ФРС часто посилалися на невизначеність, породжену торгової війни містера Трампа з Китаєм, який висить над економікою.

Торгова війна президента США Дональда Трампа з лідером Китаю Сі Цзіньпін шкодить економіці. Фото: АFР

ФРС також знизив ставки банків на грошові резерви понад необхідного рівня на 30 базисних пунктів до 1,8%, у спробі підштовхнути більше грошей на ринки.

Нестачі готівки в останні дні спонукали ФРС Нью-Йорка у вівторок і середу в насос US128 млрд доларів коштів у короткострокові ринкові процентні ставки злетіли і пригрозив вирватися з цільового діапазону ФРС.

Один з членів ФРС хотіли навіть крутіше зниження ставки, в той час як дві інші виступили проти зниження ставки.

Щоквартальний економічний прогноз ФРС також відображає поділ між центральними банками, оскільки середній прогноз передбачав подальші підвищення ставки до кінця 2020 року — проведення на 1,9 відсотка з 2,4 відсотка в червні прогнози.

Федеральна резервна система США каже, що експорт із США послабили як робочі Форда Жасмин повноваження (R) і Кессі Белл (Д), обидва з Луїсвілля, штат Кентуккі, встановити козирки на Новий 2018 Форд Экспедишн позашляховик. Фото: АFР

Що суперечить більшість приватних економістів, які очікують, що Центральний банк буде відчувати необхідність забезпечити принаймні одне зниження процентних ставок у 2019 році.

Але це відображає той факт, що п'ять учасників чекає або віддаєте перевагу процентних ставок, п'ять ніяких змін, і семи прогноз або ви хочете побачити ще одне зниження ставки.

І такий поділ відбувається навіть як середній прогноз по зростанню безробіття близько стабільний, інфляція поступово піднімаючись до цільового рівня у два відсотки.

Спочатку опубліковано на ASUS зниження процентних ставок на тлі "невизначеністю"тенденції в галузі фінансів551



Категория: Бизнес