Автомобили

Кросовер Renault Duster перетворили на фургон

Автомобіль під назвою Dacia Duster Fiscal (в Європі Duster продається під маркою Dacia) створений спеціально для австрійського ринку. Місцевим фермерським господарствам потрібен повнопривідний фургон, тому аналогічна машина була і на платформі попереднього покоління кросовера.

подробнее )

Nissan представив у Києві фірмовий стиль боліда для чемпіонату Формули ЕПресс-реліз

Готуючись дебютувати на Чемпіонаті ABB FIA Формули Е для електромобілів Nissan зробив наступний крок, показавши фірмовий стиль свого боліда в Києві під час фіналу Ліги Чемпіонів, який пройшов 26 травня 2018 року.

В минулому році на Автосалоні в Токіо Nissan – провідний світовий виробник електромобілів – оголосив про свій намір брати участь... ( подробнее )

Нова Mazda 6 отримала битурбодизель

Головне нововведення в черговий раз оновленого сімейства Mazda 6 — під капотом. Крім трохи зміненого передка з іншою оптикою і хромованою решіткою радіатора, шістки отримали новий дизельний двигун об'ємом 2,2 л. Тепер онвыдает 190 кінських сил і 459 Нм крутного моменту, тоді какмощность попереднього мотора такого ж обсягу становила 175 сил і 420... ( подробнее )

Ремонт и обслуживание автомобилей Рено

Ремонт и обслуживание автомобилей Рено Подробности позже. ( подробнее )

Електричний кросовер BMW iX3 з запасом ходу 400 км показали в Пекіні

У Пекіні відкрився найбільший в Китаї автосалон Auto China 2018.

Німецька компанія BMW привезла на Міжнародний автосалон в Пекіні-2018 концепт електричного позашляховика Concept iX3. Серійна версія екологічно чистої машини з'явиться в 2020 році.

подробнее )

Компанія Toyota почала виробництво автобуса на водневих паливних елементах

Toyota запустила з 7 березня 2018 року в виробництво і продаж в Японії автобус на водневих паливних елементах Sora.

Японія знову намагається втекти у відрив від решти планети. З електромобілями поки не особливо зростається, так і мейнстрім не про Країну вранішнього сонця. Тим більше, що мова про Toyota - а ці самураї знають толк в упертості... ( подробнее )